Encetem la fase de propostes: Seminari Miró

Obrim una nova fase dins el procés de transformació de les Rambles i encetem el treball cooperatiu per definir propostes basades en les aportacions que hem recollit a les fases anteriors, corresponents a la diagnosi i definició de criteris, que es troben als documents Canaletes i Miró.

El punt de partida d’aquesta nova fase serà el seminari Miró, un nou espai de treball per als Grups Cooperatius Ciutadans (GCC) al que donem continuïtat al seu treball de llarg recorregut. El seminari es compondrà d’una presentació inicial dels objectius i criteris continguts al document Miró, que seran la base de la sessió de treball posterior, a la segona part del seminari. A aquesta sessió de treball, posterior a la presentació a l’Ajuntament de Barcelona del document Miró, volem definir un fil de coherència amb la fase anterior; al primer seminari Canaletes vam treballar unes escenes de diagnosi sobre el moment actual de les Rambles i ara, al seminari Miró, pretenem que es defineixin les escenes d’allò que agradaria viure, com es voldria que fos l’espai, les activitats, els elements, les relacions i altres aspectes basats en els objectius i criteris definits al document Miró.

Aquesta sessió de treball es dinamitzarà amb una maqueta que faciliti la comprensió de l’espai en volum per tal de tenir debats i reflexions profitoses a l’hora de definir aquestes escenes i entendre els canvis necessaris perquè siguin possibles. Iniciem així la definició del futur de les Rambles.

Aquest Seminari de cooperació per a membres dels GCC, tindrà lloc el dimecres 28 de març a les 18:30 h al Claustre de l’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7).

#RepensemLesRambles
Seminari a Santa Mònica