Com puc cooperar?

.

La base del treball cooperatiu del procés Les Rambles són els Grups Cooperatius Ciutadans, formats per representants d’entitats interessades en cada temàtica, ciutadania experta en temes específics, integrants d’àrees rellevants de l’administració i els mateixos tècnics de l’equip km-Zero. Les reunions dels GCC i els Seminaris previstos en cada fase són espais de treball cooperatiu restringits a les persones que conformen aquests Grups.

No obstant, el procés preveu diferents espais oberts a la participació de tothom que vulgui implicar-se en el procés:

  • Tallers oberts a tota la ciutadania.
  • Accions participatives complementàries o Programes públics
  • L’Espai Cooperatiu Ciutadà LES RAMBLES (Sales 2 i 3 . Palau de la Virreina)
  • Contacte per correu electrònic

com cooperar

Diferents formes de cooperar

Tallers oberts a tota la ciutadania

Són sessions de treball cooperatives obertes, de fins a 150 persones, on pot participar tothom qui s’inscrigui durant la corresponent convocatòria. Als tallers es contrasten, modulen o completen els temes treballats als Grups Cooperatius Ciutadans a cada fase.

Es realitzaran quatre tallers oberts, dos de diagnosi participativa i dos més, en un mateix dia, per coproducció de propostes.

Fase diagnosi participativa

Taller obert Canaletes
27 de gener de 2018
Arts Santa Mònica, d’11:00 a 14:00 h

Taller obert Virreina
3 de març de 2018
MMB, 11:00 a 14:00 h
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona,
caldrà inscripció prèvia

—  Fase coprodució de propostes

Tallers oberts Miró-Reial
14 d’abril de 2018
lloc i hora per confirmar – caldrà inscripció prèvia

Accions participatives complementàries
o Programes públics

Els Grups Cooperatius Ciutadans tenen l’autonomia d’impulsar altres accions participatives complementàries als seminaris i tallers, també anomenats Programes Públics. Així, poden convocar a entitats i ciutadania experta a les seves pròpies sessions de deliberació, realitzar accions al carrer, organitzar consultes a través de l’espai Les Rambles a la plataforma Decidim.Barcelona, etc.

Aquestes accions s’anunciaran al web del procés (lesrambles.barcelona.cat) i a l’espai Les Rambles a la plataforma Decidim.Barcelona (lesrambles.decidim.barcelona)

L’Espai Cooperatiu Ciutadà LES RAMBLES
– Sales 2 i 3. Palau de la Virreina –

Es concep com un espai de transparència i informació de proximitat, on qualsevol ciutadà pot acudir a informar-se sobre el procés, calendari, estat dels treballs…

És també l’espai de treball de l’equip d’Estratègies kmZero i dels propis Grups Cooperatius Ciutadans, i està localitzat a la planta baixa de l’edifici del Palau de la Virreina, a la Rambla, número 99, 08001 (Barcelona). La disponibilitat d’aquest espai per a la ciutadania ha estat possible a través d’un conveni realitzat entre l’equip kmZero i l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona).

Des del dia 23 de novembre de 2017, qualsevol ciutadà pot acudir-hi, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Contacte per correu electrònic

Podeu enviar un correu a estrategies.kmzero@gmail.com amb suggerències, comentaris, reflexions, propostes, millores, crítiques o felicitacions.