Speakers’ Corner – dissabte 16 de juny

Continuen les accions per part dels Grups Cooperatius Ciutadans que col·laboren al procés de transformació de Les Rambles. El proper dissabte 16 de juny tindrà lloc un Speakers’ Corner de la mà de Gò Acció Cultural i ELISAVA. Aquesta activitat és la continuïtat d’una primera acció que pretenia fomentar el diàleg sobre l’estat de Les Rambles realitzada per l’alumnat d’ELISAVA i que podeu consultar a aquesta notícia anterior.

 

cartell speakers corner

Aquest acte pretén continuar aquest debat de manera que farà d’altaveu a totes les persones que vulguin relatar la seva experiència a Les Rambles. L’acte tindrà lloc el dissabte 16 de juny, d’11:30 a 13:30 h, davant del Mercat de la Boqueria, entre les dues entrades del metro Liceu. A més dels convidats a relatar la seva vivència, hi haurà torn de micròfon obert perquè tothom pugui participar i compartir experiències.

Tant ELISAVA com Gò Acció Cultural formen part dels Grups Cooperatius Ciutadans que han estat treballant de manera cooperativa dins el projecte Les Rambles. Amb aquesta nova acció pretenen també diversificar els usos col·lectius de les Rambles. L’objectiu serà retornar a les Rambles la seva qualitat d’espai fonamental d’expressió col·lectiva, ja que ha estat històricament un espai amb vocació d’acollir celebracions col·lectives, festives i reivindicatives, de tota la ciutat.

+info: elisava.net
#RepensemLesRambles