Manifestació LGTBI: per fi pel centre de les Rambles

La manifestació LGTBI, a la qual va participar l’equip de Km_zero, organitzada el darrer dissabte 30 de juny va tornar a passar per la part central del passeig de Les Rambles, fet que no havia ocorregut des dels anys 70. El col·lectiu organitzador de la marxa va valorar molt positivament poder tornar a passar pel passeig central.

La manifestació es va aturar a l’arribar al mosaic Miró i es va fer un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats i es van obrir unes fumeroles amb els colors negre i magenta del moviment Queer.

L’experiència de recuperar Les Rambles com a espai de reivindicació col·lectiva va ser força positiva. Els turistes deixaren pas a la marxa i, per uns moments, Les Rambles van ser barcelonines i democràtiques. Des de l’equip Km_zero sols ens queda apostar perquè es consolidi el pas d’aquesta manifestació pel centre d’aquest eix principal de la ciutat.

+info: 28juny.org
#RepensemLesRambles