Ens sumem a la manifestació LGTBI

El projecte de transformació i remodelació de Les Rambles es suma a la manifestació LGTBI organitzada per la Federació Comissió Unitària 28 de juny que tindrà lloc el dissabte 30 de juny a partir de les 18:30h.

Les Rambles ha estat històricament un espai amb vocació d’acollir celebracions col·lectives, festives i reivindicatives de tota la ciutat. En aquesta ocasió ens sumem a la manifestació LGTBI que transcorrerà per Les Rambles. L’acte començarà a la Plaça Universitat seguint pel carrer Pelai i Les Rambles, el carrer Ferran i finalitzarà a la Plaça Sant Jaume, on es farà la lectura del manifest.

Us animem a totes a unir-vos a aquest acte tant festiu com reivindicatiu i recuperar Les Rambles com a espai ciutadà.

manifestació LGTBI organitzada per la Federació Comissió Unitària 28 de juny que tindrà lloc el dissabte 30 de juny a partir de les 18:30h.

+info: 28juny.org