Més de 200 veïns i veïnes redescobreixen altres racons de Les Rambles de la mà d’Aguicat

El passat diumenge 25 de febrer vam tornar a ramblejar de la mà d’Aguicat (Associació de guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya per un turisme responsable i de qualitat) per celebrar el Dia Internacional del Guia de Turisme. Aguicat va oferir visites guiades gratuïtes a més de 200 veïns i veïnes que van poder redescobrir Les Rambles gràcies a la professionalitat i saber fer d’aquest col·lectiu.

Passejada amb adicat 25 feberer 2018

Aquestes visites guiades es van inscriure al marc del projecte cooperatiu Les Rambles, que l’equip KmZERO estem duent a terme. Als visitants se li va fer un breu qüestionari quan va finalitzar la visita amb l’objectiu de recollir informació sobre les característiques percebudes de Les Rambles per part dels vianants. Aquesta informació s’està processant i formarà part del procés cooperatiu per tal que ens ajudi a plasmar les millores necessàries per recuperar aquest espai per a la ciutadania.

Volem agrair a Aguicat la seva generositat tant per organitzar aquesta activitat com per comptar amb nosaltres i emmarcar-la dins el projecte. Amb tots els agents implicats cooperant d’aquesta manera, la recuperació de Les Rambles està assegurada per a totes les persones que les volem viure.

Veure reportatge a betevé: beteve.cat
+ info: aguicat.cat

 

#RepensemLesRambles