Convocatoria segon Taller Obert per continuar repensant Les Rambles del futur

Ja ens trobem a les portes d’un nou taller obert del procés cooperatiu Les Rambles. Convoquem el segon taller obert, anomenat aquest taller Virreina, un espai on tota la ciutadania interessada pot prendre part en aquest projecte que busca repensar les Rambles de Barcelona.

El taller tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona
el dissabte 3 de març, d’11 a 14 hores

L’objectiu del taller Virreina és construir un mapa de les Rambles on identificar elements, activitats, problemàtiques i espais de millora, i fer-ho d’una manera col·laborativa incloent les diverses perspectives de totes les persones que hi participen.

Amb aquest taller es tanca la fase de diagnosi participativa en què hem estat treballant els darrers mesos. Us recordem que les places de taller són limitades i és obligatòria la inscripció prèvia per poder participar-hi.
Podeu inscriure-us omplint el formulari d’accés des d’aquest enllaç.

Esperem la vostra assistència i agraïm el vostre interès.

#RepensemLesRambles