Crònica del Seminari Virreina

Unes 40 persones, entre entitats, tècnics de l’Ajuntament i tècnics de l’equip kmZero, van participar el passat 22 de febrer a l’Arts Santa Mònica al segon seminari de Grups Cooperatius Ciutadans, dins el projecte de transformació de les Rambles. En aquesta trobada, anomenada Seminari Virreina, vam presentar els diferents elements del diagnòstic realitzat a la fase anterior, la fase Canaletes, on s’havia treballat el document base del projecte, així com els criteris per a la cooperació i les intuïcions de tots els agents sobre el que ha d’implicar el projecte.

Al Seminari Virreina vam compartir les conclusions més importants del diagnòstic tècnic realitzat per l’equip d’urbanització de kmZero. Vam explicar l’estratègia dels documents que compondran el resultat final del procés cooperatiu (Document d’Estratègies d’Actuació) i com s’estan tractant els resultats del diagnòstic a cada un d’aquests documents.

Seminari Virreina
Seminari Virreina @ Arts Santa Mònica

Els Grups Cooperatius Ciutadans van fer aportacions molt interessants sobre temes que no apareixien al diagnòstic o sobre els quals es pretenia treballar amb més profunditat, i per acabar es van treballar les categories amb què dinamitzar el taller obert de mapeig col·laboratiu que tindrà lloc el pròxim 3 de març al Museu Marítim.

Volem agrair l’assistència i cooperació de totes les persones que conformen els Grups Cooperatius Ciutadans i convidar-los a participar de nou al següent taller obert, on profunditzarem tots aquests temes.

#RepensemLesRambles