Redescobrim Les Rambles gràcies als Guies Turístics Professionals

L’associació AGUICAT (Associació de guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya per un turisme responsable i de qualitat) ofereix visites guiades gratuïtes a les Rambles de Barcelona el diumenge 25 de febrer al matí. Es tracta d’una acció per redescobrir les Rambles des d’una perspectiva professional i respectuosa.

Tot i ser el carrer més reconegut de Barcelona, la Rambla amaga històries que molta gent desconeix. L’objectiu de la iniciativa és oferir al veïnat una nova manera de mirar aquest espai i proposar a la ciutadania recuperar l’hàbit de ramblejar. Les visites tindran una durada d’una hora i mitja, seran gratuïtes i comptaran amb aparells de radioguies amb un màxim de 20 persones per grup. És imprescindible la inscripció prèvia a la web de Ticketea.

Redescobrim Les Rambles

Amb aquest acte, l’AGUICAT se suma al projecte Les Rambles, fomant part de l’Espai Cooperatiu Ciutadà, per posar també la seva mirada sobre aquest procés per  transformar i revitalitzar aquest important eix de Barcelona. Des de l’equip kmZERO aplaudim aquest tipus d’iniciatives que ens faciliten la reflexió d’aquest espai i ens animen a repensar quines Rambles volem.

inscripció previa: Redescobrim les Rambles / ticketea.com
+ info: aguicat.cat

 

#RepensemLesRambles