El rescat de Les Rambles arriba al DECIDIM

Ja està actiu l’espai DECIDIM Les Rambles
on es pot donar suport a totes les propostes sorgides del procés cooperatiu #RepensemLesRambles.

Aquesta primera fase del procés que pretén transformar Les Rambles es concretarà en l’elaboració de l’Avantprojecte d’Urbanització que es realitzarà en el futur pròxim. Aquest projecte d’urbanització està sent concebut a partir de la diagnosi col·lectiva però també amb coherència amb els tres plans estratègics d’actuació que s’estan elaborant paral·lelament: un Pla de gestió d’espais de gran afluència, un Pla de dinamització comunitària i temporal i un Pla de gestió cultural i d’equipaments.

Actualment al Decidim Les Rambles hi ha un total de 170 propostes englobades en aquests quatre blocs estratègics. Podeu donar suport a cada una de les propostes, comentar-les, i també podeu crear-ne de noves i categoritzar-les segons aquests objectius entre el 22 d’Abril i el 22 de Maig de 2018. El document final DEA (Document d’estratègies i Actuació) recollirà la vostra interacció.DECIDIM