Crònica del Taller Obert Canaletes a Arts Santa Mònica

Unes 50 persones van participar al primer taller obert celebrat dins del projecte cooperatiu de Les Rambles, el passat 27 de gener de 2018 a les instal·lacions de l’Arts Santa Mònica. Aquest projecte pretén repensar la configuració actual tant a escala urbana com humana de les Rambles i proposar una transformació i revitalització d’aquest espai urbà mitjançant una metodologia cooperativa on totes les veus hi tinguin cabuda.

Els tallers oberts, com el celebrat el dia 27 de gener, són la manera en què el procés cooperatiu s’obre a totes les persones interessades a col·laborar en aquesta primera fase de diagnosi en què es troba el projecte. En aquesta ocasió vam reflexionar sobre com són les Rambles, quins aspectes suposen uns avantatges o unes dificultats i quins són els aspectes emocionals vinculats a les Rambles. I vam fer unes primeres aproximacions a les millores necessàries per a recuperar aquest eix principal de la ciutat.

Taller Obert Canaletes @ Arts Santa Mònica 27.Gener.2017
Taller Obert Canaletes @ Arts Santa Mònica 27.Gener.2017

D’aquest taller s’ha extret gran quantitat d’informació que ja s’està analitzant per part dels tècnics de l’equip. Els resultats formaran part del proper document que es generarà, el Document Miró, amb previsió d’estar complet per a finals del mes de març.

Des de l’equip kmZero volem agrair a tots els assistents la seva dedicació i les seves aportacions al projecte. Esperem retrobar-nos al proper taller obert que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona el 3 de març de 2018.

 

#RepensemLesRambles