Convocatòria de taller obert per al projecte Les Rambles

Es convoca a tota la ciutadania a participar al primer taller obert que dóna inici al procés de cooperació ciutadana per a la dinamització i remodelació del projecte Les Rambles. El taller tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica el 27 de gener en horari d’11 a 14 h.

El taller serà obert a tothom qui vulgui participar. Sols s’haurà de reservar plaça emplenant el formulari, ja que l’aforament de l’espai és limitat. L’objectiu és equilibrar les visions properes i compromeses dels Grups Cooperatius Ciutadans amb altres més generals i més distanciades i sumar diversitat en la informació que s’obtingui del procés cooperatiu per tal de definir interessos comuns que es puguin treballar col·lectivament.

Seminari canaletes

Seminari canaletes

El propòsit d’aquest taller és obtenir un relat de les problemàtiques, avantatges, oportunitats i alternatives que actualment suposa la Rambla per a totes aquelles persones que tenen interès per millorar aquest espai. La cooperació ciutadana en aquest taller es fa necessària per poder obtenir una visió més objectiva de quin és l’estat actual de la Rambla i que consensuï unes línies de treball que serviran de base per a la fase de proposta del projecte.

Aquesta serà la segona acció de cooperació del projecte Les Rambles dins de la fase de diagnosi, després del seminari Canaletes que vam realitzar amb els Grups Cooperatius Ciutadans el passat 16 de gener.

Totes aquestes sessions s’emmarquen dins de l’estructura participativa que vertebra el projecte de remodelació de Les Rambles i que inclou diversos tallers de cooperació ciutadana que es duran a terme en els mesos vinents.

Seguiu-nos a #RepensemLesRambles